В штабі АТО заявляють, що водопостачання Авдіївки повністю припинено

В штабі АТО заявляють, що водопостачання Авдіївки повністю припинено

Донецька фільтрувальна станція досі залишається без світла

Станом на ранок п'ятниці Донецька фільтрувальна станція залишається знеструмленою. При цьому спікер штабу АТО Ярослав Чеперний в ефірі «112 Україна» заявив, що водопостачання Авдіївки припинено повністю.

«Тривають відновлювальні роботи поблизу міста. В даний час взагалі води в Авдіївці немає. Два дні на перші поверхи ще подавалося з резервуара, поки взагалі не води. Я тільки що спілкувався з нашим прес-офіцером, який був у селищній раді, там йому повідомили, що сьогодні буде делегація - представники ОБСЄ, наші офіцери, СЦКК разом з ремонтною бригадою повинні виїхати туди, до ДФС», - сказав він.

«Станом на 7 годину 5 травня електропостачання Донецької фільтрувальної станції відсутнє. Водопостачання населенню здійснюється згідно графіку із запасів води в міському резервуарі об’ємом 4 тисячі кубічних метрів», - йдеться у повідомленні прес-служби ДСНС.

У четвер співробітники ДТЕК проводили обстеження ліній електропередач в Авдіївці – пошкоджень не виявлено. Подальше обстеження високовольтної лінії електропередач планується провести сьогодні за умов гарантії безпеки працівників.

Як повідомлялося, у результаті бойових дій сталося пошкодження високовольтної лінії електропередач, що призвело до припинення електропостачання Донецької фільтрувальної станції, яка централізовано забезпечує водою Авдіївку.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: