У Стамбулі затримали вісьмох підозрюваних у причетності до теракту в нічному клубі

У Стамбулі затримали вісьмох підозрюваних у причетності до теракту в нічному клубі

Минулого тижня було затримано десятки людей за підозрою у зв’язках з терористами «Ісламської держави»

Турецька поліція сьогодні затримала вісьмох підозрюваних у терористичній атаці на нічний клуб, де в новорічну ніч загинуло 39 осіб, передає Daily Sabah.

Сьогодні поліція Туреччини затримала вісьмох осіб. Їх підозрюють у причетності до нападу на нічний клуб Reіna, що в Стамбулі.

Крім того, міністр внутрішніх справ Сулейман Сойлу заявив, що за минулий тиждень було затримано десятки людей за підозрою у зв’язках з терористами «Ісламської держави».

Зокрема, у поширеній сьогодні заяві від МВС Туреччини йдеться про те, 147 людей було затримано після того, як їх запідозрили, що «вони контактували з терористичної організацією «Ісламська держава». Серед цих затриманих 25 посадили під варту.

Нагадаємо, «Ісламська держава» взяла на себе відповідальність за теракт у Стамбулі.

Наразі відомо, що турецька поліція веде пошуки озброєного чоловіка, громадянина Казахстану чи Узбекистану, який увірвався в новорічну ніч у нічний клуб Reina в Стамбулі і розстріляв людей.

Нагадаємо, внаслідок нападу терориста на стамбульський нічний клуб загинуло щонайменше 39 людей, 69 госпіталізовано. Про це заявив міністр внутрішніх справ Туреччини, повідомляє Aljazeera. Серед загиблих у теракті в нічному клубі в Стамбулі – 16 іноземців, додав міністр.

Серед загиблих немає громадян України. Повідомляється, що загинули громадяни Саудівської Аравії, Марокко, Лівану та Лівії. Представник МЗС Йорданії заявив що, внаслідок атаки загинуло троє громадян країни, четверо постраждали.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: