В Україні буде створено Єдиний держреєстр військовозобов'язаних

В Україні буде створено Єдиний держреєстр військовозобов'язаних
Реєстр військовозобов'язаних

У законопроекті пропонується створити Єдиний державний реєстр військовозобов'язаних, а також забезпечити автоматизований військовий облік громадян України

Сьогодні, 18 жовтня, Верховна Рада України на ранковому засідання прийняла в першому читанні проект закону про створення Єдиного державного реєстру військовозобов'язаних.

За законопроект «Про Єдиний державний реєстр військовозобов'язаних» у першому читанні проголосували 228 народних депутатів.

У цьому законопроекті пропонується створити Єдиний державний реєстр військовозобов'язаних, а також забезпечити автоматизований військовий облік громадян України.

У проекті прописано основні засади створення та ведення реєстру, унормовується питання ведення військового обліку військовозобов'язаних, який здійснюватиметься не лише на паперових носіях, а й в електронному вигляді в єдиній централізованій базі даних.

Нагадаємо, сьогодні Верховна Рада планувала затвердити порядок денний п'ятої сесії парламенту  восьмого скликання та внести зміни до постанови парламенту про додаткові заходи щодо зміцнення обороноздатності. Також серед іншого парламентарі планували визначитися стосовно законопроектів про Єдиний держреєстр військовозобов’язаних та щодо пенсійного забезпечення окремих категорій осіб із числа учасників проведення антитерористичної операції.

Читайте також матеріал Главкома: Свіжі рейтинги: у Раду проходить сім партій

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: