В Україні провели випробування вогневої системи «Мисливець»

В Україні провели випробування вогневої системи «Мисливець»

«Укроборонпром» показав фото випробувань модернізованого БМП-1УМД «Мисливець»

ДП «Житомирський бронетанковий завод», який входить до складу ДК «Укроборонпром», показав можливості передової цифрової системи управління вогнем, яка встановлена на модернізованій версії БМП-1УМД та отримала назву «Мисливець».

Про це йдеться у повідомленні «Укроборонпрому».

Ця система здатна у автоматичному режимі розпізнавати та відслідковувати цілі та є одним із елементів створення роботизованих бойових модулів. Завдяки ній БМП-1УМД «Мисливець» може використовуватись не тільки як засіб транспортування та вогневої підтримки підрозділів, а й як автономна бойова одиниця із дистанційним керуванням.

Окрім того, «Мисливець» оснащений німецьким двигуном, сучасним бойовим модулем із гарматно-ракетним озброєнням та комплексом зниження помітності.

«БМП-1УМД «Мисливець», попри крижаний дощ, провів стрільби на військовому полігоні у Київській області. За діями української бронетехніки спостерігав керівний склад Ради національної безпеки і оборони України, Міністерства оборони України та Збройних сил України», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що завдяки використанню роботизованих бойових модулів значно скорочуються час відкриття вогню, бо система може самостійно розпізнати ціль та вести її на прицілі, очікуючи команди на постріл. 

Нагадаємо, 1-2 грудня Україна провела  ракетні стрільби біля окупованого Криму. Крім того, в Міноборони пообіцяли, що будуть й надалі проводити ракетні стрільби на півдні України.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: