В Україні вшановують пам’ять жертв трагедії Бабиного Яру

В Україні вшановують пам’ять жертв трагедії Бабиного Яру

В Києві проходять заходи із вшанування пам’яті жертв нацистського режиму

У Національному історико-меморіальному заповіднику «Бабин Яр» розпочалися заходи, приурочені до 75-ї річниці пам'яті жертв трагедії.

Як передає УНІАН, потрапити на територію історико-меморіального заповідника можна тільки з вулиці Олени Теліги, пройшовши металеві рамки. Вихід з метро на станції «Дорогожичі» обмежений тільки у підземному переході до урочища Бабин Яр. Навколо заповідника на території урочища за дотриманням порядку стежать службовці Національної гвардії України.

Багато людей стоять у чергах, щоб пройти через металеві рамки. Охоронці ретельно перевіряють особисті речі та сумки громадян. На території заповідника встановлена велика сцена. З обох боків - тентові покриття, щоб захистити людей у разі дощу.

На території заповідника волонтери роздають інформаційні матеріали з історичною довідкою про трагічні події у Бабиному Яру. Також всім бажаючим роздають традиційні єврейські чоловічі головні убори кипи.

У пам'ятних заходах бере участь багато відомих гостей, дипломатів, представників єврейських громад. На урочистостях очікується виступ президента України Петра Порошенка, президента Німеччини Йоахіма Гаука та інших.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: