В Україну на Чемпіонат Європи з боксу не пропустили дев’ятьох росіян

В Україну на Чемпіонат Європи з боксу не пропустили дев’ятьох росіян
Український прикордонник

Громадяни Росії порушили порядок в'їзду в окупований Крим

В Харкові в Україну не пропустили дев’ятьох громадян Росії - учасників та вболівальників чемпіонату з боксу, які порушили порядок в'їзду в окупований Крим. Про це повідомив на своїй сторінці в Facebook речник Держприкордонслужби України Олег Слободян.

«Сьогодні на кордоні з Росією в Харківській області співробітники Держприкордонслужби спільно зі взаємодіючими органами виявили та не пропустили в Україну громадян Російської Федерації. Всі вони учасники чи акредитовані особи російської команди на чемпіонат Європи з боксу. Як відомо, у Харкові з 16 по 24 червня пройде континентальний турнір із боксу – чемпіонат Європи серед чоловіків», - написав він.

Росіяни їхали на змагання поїздом «Москва - Харків» разом з іншими учасниками команди РФ у складі 39 осіб. 

«Під час прикордонного контролю та перевірки прикордонники встановили, що дев’ять  російських громадян порушили порядок в'їзду на тимчасово окуповану територію АР Крим. Саме тому було прийнято рішення про їх не пропуск на територію України та заборонено в'їзд терміном на три роки. Серед них безпосередні учасники змагання, тренери, представник по роботі з медіа, вболівальники, а також два журналісти російського пропагандистського каналу LifeNews. Всі вони будуть повернуті в зворотному напрямку», - повідомив Слободян.

Він зазначив, що з 1 червня прикордонники активно оформляють учасників чемпіонату Європи з боксу в Харкові. Загалом кордон перетнули 146 осіб, учасників 14 команд.  Чемпіонат Європи з боксу - це один з головних кваліфікаційних турнірів, на якому будуть розіграні ліцензії на чемпіонат світу з боксу в Гамбурзі цієї осені.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: