В Україну прибув новий посол Норвегії

В Україну прибув новий посол Норвегії

Новий посол вручив копії вірчих грамот заступнику міністра закордонних справ України

Новий посол Норвегії в Україні Уле Тер’є Хорпестад вручив копії вірчих грамот заступнику міністра закордонних справ України - керівнику апарату Міністерства закордонних справ Вадиму Пристайку.
«6 вересня 2016 року заступник міністра закордонних справ України - керівник апарату В.В.Пристайко прийняв копії вірчих грамот від новопризначеного посла Королівства Норвегія в Україні Уле Тер’є Хорпестада», - йдеться в повідомленні МЗС України.
Сторони також констатували, що головною подією у сфері політичного діалогу має стати офіційний візит до Норвегії президента України Петра Порошенка - перший в історії двосторонніх відносин візит глави Української держави.
У дипвідомстві поінформували, що новопризначений посол відзначив незмінність позиції Норвегії щодо підтримки суверенітету і територіальної цілісності України, невизнання незаконної анексії Криму.
За словами дипломата, Норвегія продовжить надавати допомогу Україні в реалізації системних реформ, зокрема у сфері судочинства, державного управління та енергетики.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: