В Україну «проривалася» чергова російська пропагандистка

У прикордонній службі пояснили, що рішення було прийнято у зв’язку з тим, що, згідно з рішенням СБУ, Ольховській на три найближчих роки заборонений в’їзд в Україну

У неділю, 18 вересня, співробітники Державної прикордонної служби України не пустили в країну співробітницю одного з російських пропагандистських каналів, яка прибула в столичний аеропорт Бориспіль.

Про це передає Інтерфакс-Україна.

Як повідомляється, мова йде про кореспондента Першого каналу Юлію Ольховську.

«Учора через аеропорт Бориспіль на територію України намагалася заїхати кореспондент російського телеканалу Перший канал Юлія Ольховська. Прикордонна служба повернула її назад», – заявили в ДПСУ.

У прикордонній службі пояснили, що рішення було прийнято у зв’язку з тим, що, згідно з рішенням СБУ, Ольховській на три найближчих роки заборонений в’їзд в Україну.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що 1 вересня співробітники Державної прикордонної служби в пункті пропуску Сеньківка в Чернігівській області відмовили у в’їзді на територію України журналісту московського корпункту інформаційної служби Подробиці українського телеканалу Інтер Данилу Русакову. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: