В Україну заборонено в’їзд на три роки ще двом російським акторам

В Україну заборонено в’їзд на три роки ще двом російським акторам
Людмила Артем`єва та Микола Добринін

Добринін та Артем'єва порушили законодавство України в частині, що стосується перетину держкордону через недіючі пункти пропуску та перебування на тимчасово окупованих територіях

У вівторок, 8 листопада, Державна прикордонна служба України заборонила в’їзд в Україну терміном на 3 роки громадянам Росії – акторам театру та кіно Миколі Добриніну та Людмилі Артем'євій. Про це повідомляє прес-служба Держприкордонслужби.

«Учора пізно ввечері в залізничному пункті пропуску «Харків-пасажирський» під час паспортного контролю пасажирів, які прямували поїздом до Москви, співробітники Держприкордонслужби перевірили інформацію про можливе порушення громадянами РФ Добриніним М.М. та Артем'євою Л.В. (російські актори театру та кіно) законодавства України в частині, що стосується перетину державного кордону України через недіючі пункти пропуску та перебування на тимчасово окупованих територіях», – йдеться у повідомленні.

Прикордонники встановили, що такі факти справді мали місце.

«У зв’язку з цим, на підставі ст. 204-2 КУпАП (порушення порядку в’їзду/виїзду на/з ТОТУ) та ст. 13 ЗУ «Про правовий статус іноземців та осіб без громадянства» відносно даних громадян РФ було складено протокол про адміністративне порушення за ст. 204-2 КУпАП та заборонено їм в’їзд в Україну терміном на 3 роки», – повідомляє ДПСУ.

Громадяни РФ відмовились від присутності в суді та залишили територію України.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: