В «Укравтодорі» назвали найбільш пошкоджені автошляхи

В «Укравтодорі» назвали найбільш пошкоджені автошляхи

Протягом 2010–2016 років за прорахунки в організації роботи було звільнено 13 керівників обласних служб автомобільних доріг

Найбільш пошкодженими в Україні є автошляхи в Одеській – в ямках 1,3 млн кв. м, Луганській – 990 тис. кв. м, Дніпропетровській – 964,2 тис. кв. м, Полтавській – 768,1 тис. кв. м областях. Про це зазначив в.о. голови «Укравтодору» Славомір Новак у відповіді на інформаційний запит «Главкома».

(для перегляду документа натисніть на зображення)

Водночас, за даними «Укравтодору», протягом 2010–2016 років за прорахунки в організації роботи було звільнено 13 керівників обласних Служб автомобільних доріг. Щодо притягнення посадовців до адміністративної чи кримінальної відповідальності за неякісний стан доріг керівництво «Укравтодору» не надало відповіді.

Як повідомлялося, прем'єр-міністр України Володимир Гройсман заявив, що уряд забезпечив достатнє фінансування для старту дорожніх робіт вже найближчим часом. Про це він сказав під час засідання уряду. «Я звертаю увагу міністра інфраструктури на необхідність починати роботи по зруйнованих дорогах. У нас 95% доріг зруйновані. І не треба зараз говорити, що грошей на це немає. Гроші є. У нас є вже 14 млрд грн», – сказав Гройсман.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: