В «Укренерго» назвали умову, за якої не буде взимку проблем

В «Укренерго» назвали умову, за якої не буде взимку проблем
Глава «Укренерго» Всеволод Ковальчук (Фото: politinfo.com.ua)

«Якщо всі генеруючи компанії виконають зобов’язання, які вони на себе взяли, ми не очікуємо жодних проблем», - заявив Ковальчук

Компанія «Укренерго» технічно готова до проходження осінньо-зимового опалювального сезону.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив голова компанії Всеволод Ковальчук.

Він наголосив, що всі технічні заходи виконані в повному обсязі. «Проведена ремонтна компанія, надійність роботи енергосистеми приведена у відповідність», - сказав він.

За його словами, ремонтні роботи компанія завершила ще не на всіх теплових блоках, але вони йдуть за графіком й жодних проблем із технічного погляду готовності енергосистеми щодо обладнання, як по магістральних мережах, так і по генерації, не очікується.

«Іншою проблемою є те, що вже 3 рік поспіль спостерігається дефіцит вугілля в силу тих чи інших обставин. Нажаль в цьому році в нас знову спостерігаються постійні критично низькі запаси вугілля перед початком ОЗП», - заявив голова Укренерго.

«Враховуючи, що це вже третій рік поспіль, напрацьовано значний досвід й ми не очікуємо суттєвих проблем, але навіть зараз залишаються запаси вугілля навіть більше ніж рік тому», - сказав Ковальчук.

«Якщо всі генеруючи компанії виконають зобов’язання, які вони на себе взяли, ми не очікуємо жодних проблем», - підсумував він.

Читайте також статтю: Глава «Укренерго» Всеволод Ковальчук: 30 ключових менеджерів компанії пройдуть перевірку на детекторі брехні

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: