В «Укренерго» нова команда менеджерів

В «Укренерго» нова команда менеджерів
Укренерго

Компанію «Укренерго» реформуватиме нова команда менеджерів

В «Укренерго» працює нова команда менеджерів, яка буде реформувати роботу компанії і зробить її ефективною, прозорою і динамічною.

Про це йдеться на сайті компанії.

Зокрема, заступником директора з інформаційних технологій призначено Вадима Горюшка (він займатиметься інноваціями, які зможуть підвищити ефективність компанії за допомогою ІТ), директором з персоналу – Світлану Ніколенко (вона здійснюватиме реформу системи управління персоналом «Укренерго»).

Керівником офісу управління проектами став Володимир Кудрицький (реформуватиме в цілому підходи компанії до управління проектами, а також займатиметься розробкою стратегії та інвестиційної політики компанії). Радником директора «Укренерго» призначено Андрія Немирівського (буде забезпечувати підготовку компанії до введення нової моделі ринку електроенергії відповідно до Третього енергетичного пакету ЄС), заступником директора ТОВ «Укренергосервіс» – Кирила Захарова (реформуватиме систему управління нематеріальними активами та відповідатиме за рестайлінг корпоративного брендингу компанії).

Як раніше повідомлялося, Михайла Бно-Айріяна було призначено директором з комунікацій та міжнародної співпраці.

«Ми зробили рішучий крок і хочемо привнести в компанію слово «реформи» і надати їй реформаторського «драйву». Наше завдання – використати найкращий зарубіжний досвід для перетворення підприємства на мобільну, зрозумілу і прозору компанію. Для цього я залучив найкращих і найдосвідченіших фахівців у своїй сфері. Вони не мають жодного політичного чи комерційного забарвлення. Це професійний підхід. І це лише початок. Сьогодні ми шукаємо на ринку України найкращих людей, які готові працювати на інтереси державної компанії», – резюмував Всеволод Ковальчук, в.о. директора ДП «НЕК «Укренерго».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: