В «Укрзалізниці» прокоментували затримання своїх чиновників на хабарі

В «Укрзалізниці» прокоментували затримання своїх чиновників на хабарі
Фото прокуратури міста Києва

Працівники прокуратури та СБУ проводять обшуки в адміністративній будівлі «Укрзалізниці» та низці її структурних підрозділів

«Укрзалізниця» сприяє слідчим діям та сподівається на об’єктивність розслідування кримінальної справи стосовно договору оренди землі в смт Пісківка. Про це повідомили у прес-службі «Укрзалізниці».

«Наразі слідчі прокуратури м. Києва та працівники СБУ проводять обшуки в адміністративній будівлі та низці структурних підрозділів товариства. Правоохоронцям надано доступ до приміщень та документів», - наголосили в «Укрзалізниці».

У відомстві зазначили, що «Укрзалізниця» веде курс на очищення від корупції та не покриває працівників, які своїми незаконними діями могли завдати матеріальної шкоди та значних репутаційних ризиків компанії.

«Обшуки проводяться відповідно до ухвали Дніпровського районного суду м. Києва. Керівників кількох департаментів підозрюють у змові стосовно договору оренди земельної ділянки в смт Пісківка», - йдеться в повідомленні.

Крім того, в ПАТ «Укрзалізниця» висловили сподівання на об’єктивність розслідування кримінального провадження від 15 березня 2017 року та звернули увагу на ту обставину, що підозрюваний у змові заступник начальника юридичного департаменту ПАТ «Укрзалізниця» призначений на цю посаду лише 1 червня 2017 року, а до цього взагалі не працював у галузі залізничного транспорту. 

Нагадаємо, прокуратура міста Києва, в рамках розслідування корупції на підприємстві, затримала посадовців «Укрзалізниці» на хабарі в 4 млн грн.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: