В Уряді порахували, скільки треба грошей на відновлення Донбасу

В Уряді порахували, скільки треба грошей на відновлення Донбасу
Геннадій Зубко

Для відновлення інфраструктури Донбасу необхідно приблизно $15 млрд.

Для відновлення інфраструктури Донбасу, який постраждав від бойових дій, необхідно приблизно $15 млрд.

Про це заявив віце-прем'єр-міністр - міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Геннадій Зубко, передає прес-служба міністерства, пише «Українська правда».

Нагадаємо, зараз активно обговорюється можливість відправки на Донбас поліцейської місії. Нещодавно це питання підіймав Петро Порошенко на зустрічі з президентом Парламентської Асамблеї ОБСЄ Іллкою Канервою.

Як повідомляв «Главком», президент привернув увагу до загострення ситуації на окупованих територіях, продовження провокацій з боку бойовиків та постачання Росією зброї і військ.

Порошенко наголосив на важливості направлення на Донбас поліцейської місії ОБСЄ, що сприятиме безпеці та деескалації ситуації.

Співрозмовники особливо відзначили, що санкції залишаються ефективним інструментом спонукання Росії до повного виконання Мінських домовленостей та відновлення територіальної цілісності України.

Глава держави висловив надію, що Парламентська Асамблея ОБСЄ надалі залишатиметься на сторожі міжнародного права і принципів Гельсінського заключного акту та виступатиме з рішучою позицією щодо неприйнятності порушення Росією зазначених норм.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: