В УЗ обіцяють розібратись, чому в поїзді «Москва – Одеса» була мінусова температура

В УЗ обіцяють розібратись, чому в поїзді «Москва – Одеса» була мінусова температура
Температура у вагоні була мінусова
Фото з соцмереж

Буде дана оцінка діям поїздної бригади, яка належним чином не відреагувала на ситуацію та не запропонувала пасажирам зайняти вільні місця в інших вагонах, - переконують в УЗ

ПАТ «Укрзалізниця» призначило комісію, яка дасть оцінку технічному стану 14 вагону поїзда № 23 Москва – Одеса та притягне до дисциплінарної відповідальності посадових осіб, які надали дозвіл на відправлення цього вагона в рейс, повідомили у прес-службі УЗ.

«Укрзалізниця» просить вибачення у пасажирів вагону, які були змушені подорожувати в неналежних умовах.

«Буде дана оцінка діям поїздної бригади, яка належним чином не відреагувала на ситуацію та не запропонувала пасажирам зайняти вільні місця в інших вагонах. Керівництво товариства обурене такими діями посадових осіб регіональної філії «Одеська залізниця», які випустили в рейс такий вагон. ПАТ «Укрзалізниця» докладе максимум зусиль, щоб подібні випадки не повторювалися в майбутньому», - йдеться у повідомленні прес-служби.

Нагадаємо, 30 листопада в соціальних мережах та в деяких ЗМІ з’явилася інформація про недоотримання у вагоні №14 поїзда №23 Москва-Київ температурного режиму.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: