В зоні АТО підірвався український військовослужбовець

В зоні АТО підірвався український військовослужбовець

Боєць АТО загинув неподалік селища Піски

Доба на Донбасі: один військовий загинув, ще одного було поранено

У районі проведення АТО минула доба відзначилась зменшенням інтенсивності обстрілів позицій Збройних сил України з боку бойовиків. Здебільшого противник використовував стрілецьку зброю і гранатомети. 

Водночас, як повідомляє прес-центр штабу АТО, найбільш неспокійно наприкінці доби було на луганському напрямку.

«Бойовики двічі з великокаліберних кулеметів вели вогонь по наших опорних пунктах неподалік Станиці Луганської, а укріплення у селищі Щастя обстріляли із зенітної установки. Крім того, ввечері, бандити майже годину з мінометів калібру 82 міліметри та гранатометів били по українських укріпленнях у районі Кримського. У відповідь сили АТО накрили бойовиків щільним вогнем із гранатометів», - розповіли у штабі.

На приморському напрямку під гранатометний вогонь противника потрапили опорні пункти ЗСУ у Талаківці і Водяному. 

Загалом за минулу добу незаконні збройні формування 15 разів порушили перемир’я. В результаті обстрілу один український військовий отримав поранення. Ще один воїн АТО загинув внаслідок підриву на невідомому вибуховому пристрої неподалік селища Піски. 

«Главком» також повідомляв, що неурядова організація The Halo Trust з 14 серпня почне гуманітарне розмінування населених пунктів Ломакіне, Талаківка, Гнутове, Мирне Донецької області.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: