В зоні АТО за минулу добу поранено четверо українських військових

В зоні АТО за минулу добу поранено четверо українських військових

Загалом зафіксовано 49 обстрілів

Минулої доби, 25 лютого, проросійські бойовики 49 разів обстріляли позиції українських військових, четверо наших бійців поранено, одного травмовано.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомили у прес-центрі штабу АТО.

На Маріупольському напрямку з мінометів окупанти гатили по Лебединському та Чермалику, а з гранатометів та стрілецької зброї обстрілювали Павлопіль,Чермалик, Широкине, Водяне, Гнутове.

На Донецькому напрямку танк обстрілював наші позиції в районі Пісків, шахти Бутівки та Кам'янки, а з мінометів різних калібрів - Авдіївку, Зайцеве, Луганське, Троїцьке та шахту Бутівку. З гранатометів та стрілецької зброї бойовики обстріли Новгородське, Піски, Новолуганське, Верхньоторецьке, Кірове та Зайцеве. 

На Луганському напрямку зі 120 міліметрових мінометів загарбники обстріляли Троїцьке та Новотошківське, а з стрілецької зброї Станицю Луганську.

Як повідомляв «Главком», вчора неподалік населеного пункту Катеринівка члени незаконних збройних формувань ОРЛО вчинили також чергову збройну провокацію щодо представників Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ: відкрили стрілянину і кинули гранату біля автомобіля місії.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: