Вадим Рабінович вимагає посадити ще одного фігуранта «справи Розенблата»

Вадим Рабінович вимагає посадити ще одного фігуранта «справи Розенблата»

Політик вимагає, щоб Луценко розслідував діяльність голови Держгеонадр України

Вадим Рабінович закликав правоохоронців до викриття ще одного фігуранта «справи Розенблата - Полякова», вимагаючи звернути увагу слідства на голову Держгеонадр України Миколу Бояркіна. Про це народний депутат України та лідер політичної партії «За життя» заявив в прямому ефірі на телеканалі «112 Україна».

«У справах Розенблата і Полякова взяли дівчину-помічницю, хлопця-охоронця. Ви що, вірите в те, що саме вони розікрали країну? До уваги генерального прокурора: ви не чули, може бути, там в одному з епізодів просили «п'ять тисяч для Бояркіна»? Знаєте, хто такий цей Бояркин Микола? Це голова Держгеонадр України. Він їм все і роздавав. Тихо-тихо з'їхали повз Бояркіна. Будь ласка, поверніться і до Бояркіна. Дізнайтеся і розкажіть, як він розбазарює наші надра, як він отримує гроші, за що, чи у змові він з цією бандою. Прошу це вважати моїм офіційним депутатським зверненням», - заявив Вадим Рабінович.

За його словами, важливо судити за крадіжки зі скарбниці і злодійство, а не за висловлювання фігурантів справи. «Ці злодійкуваті пики вже довели нас усіх до того, що люди взагалі перестають в щось вірити, дивуються: як ми цих бариг, дрібних жуків взагалі вибирали? Член правлячої коаліції називає країну «дебільною». Це обурює генпрокурора. А у мене ще питання: якщо інший фігурант справи не називає так країну, то що, йому можна красти? А якщо хтось гопак станцює, то йому що, можна взагалі країну розтягувати?», - констатував народний депутат, одночасно закликавши судити за крадіжки зі скарбниці і злодійство, а не тільки оцінювати висловлювання фігурантів справи.

«Ця справа показала: «Народний фронт» рве генпрокурора за своїх, а БПП готовий своїх здавати. І ці люди розповідають, як жити. Треба йти на перевибори - і змінювати владу», - резюмував опозиційний політик.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: