Ватажка бойовиків «ЛНР» знайшли в Росії

Ватажка бойовиків «ЛНР» знайшли в Росії

Як пишуть ЗМІ, на даний момент у потерпілого в результаті замаху спостерігаються проблеми з внутрішніми органами – печінкою і селезінкою

Ватажок так званої ЛНР Ігор Плотницький, який з моменту замаху на нього не з’являвся на публіці, перебуває на лікуванні в одній з приватних клінік Ростовській області Росії.

Про це повідомляє український ресурс «Остров» з посиланням на близьке до «апарату голови ЛНР» джерело.

Як пишуть ЗМІ, на даний момент у потерпілого в результаті замаху спостерігаються проблеми з внутрішніми органами – печінкою і селезінкою. Проте, відзначає видання, загроза життю ватажка бойовиків «ЛНР» відсутня.

Крім цього, російські лікарі говорять про серйозні проблеми із зором у Плотницького, але даний фактор також не загрожує його життю.

«Найближчим часом Плотницький на роботу повернутися не зможе. Поки лікується в Росії», – передає видання слова свого джерела.

Нагадаємо, вранці 6 серпня стало відомо про те, що в Луганську підірвали автомобіль Плотницького. У Службі безпеки України цю інформацію підтвердили, назвавши інцидент замахом. За словами радника голови СБУ Юрія Тандита, Плотницький перебував у важкому стані. У «ЛНР» заявили, що у Теслярської діагностовано пошкодження життєво важливих органів, в тому числі печінки і селезінки. Пізніше повідомлялося, що Плотницький сильно контужений, але його життю нічого не загрожує.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: