Ватажок бойовиків «ЛНР» підтвердив зустріч із Савченко

Ватажок бойовиків «ЛНР» підтвердив зустріч із Савченко
Ватажки бойовиків Ігор Плотницький та Олександр Захарченко

На думку Плотницького, ця зустріч відбулася в рамках мінських переговорів

Глава так званої «ЛНР» Ігор Плотницький заявив, що він і лідер самопроголошеної «ДНР» провели зустріч з депутатом Верховної Ради Надією Савченко і обговорили з нею обмін полоненими за формулою «всіх на всіх».

«Нещодавно я з Олександром Володимировичем Захарченком зустрічався разом з народним депутатом України Надією Вікторівною Савченко. Це треба сприймати правильно, треба розуміти, що весь цей процес йде в рамках мінських переговорів», - заявив Плотницький у Луганську, повідомляє РИА Новости.

Ватажок «ЛНР» підкреслив, що настав час вирішувати питання не військовим, а мирним шляхом, і такі шляхи необхідно знаходити.

«Основною темою наших розмов був обмін полоненими за формулою «всіх на всіх», тобто без вісті зниклих, і ті питання, які пов'язані з цією темою», - пояснив він.

Плотницький заявив, що, в цілому, «ЛНР» віддала більшу кількість військовополонених, ніж це зробила київська сторона.

Плотницький висловив упевненість, що такі зустрічі не повинні обмежуватися одним депутатом, це повинна бути група людей. «Цей формат може бути різним, але на сьогоднішній день нам треба підстьобувати Україну до вирішення мінських питань», - заявив ватажок бойовиків.

Нагадаємо, раніше ЗМІ повідомили, що Савченко в Мінську таємно зустрілася з ватажками «ДНР» і «ЛНР». Службу безпеки України не було попереджено Надією Савченко про поїздку до Мінська на зустріч із ватажками «ДНР» і «ЛНР».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: