Важкі втрати в АТО: загинули дев’ять українських військових

Важкі втрати в АТО: загинули дев’ять українських військових

Шестеро українських захисників отримали поранення

За минулу добу і станом на середину дня 20 липня в зоні антитерористичної операції на Донбасі загинули дев'ять військових, ще шестеро отримали поранення. Про це повідомив спікер Міністерства оборони України з питань АТО Андрій Лисенко під час брифінгу.

«Сьогодні після 04:00 російсько-окупаційні війська відкрили вогонь з мінометів, артилерії калібру 122 мм, танків у районі Красногорівки. За попередньою інформацією, українські війська понесли важкі втрати: четверо військових загинули, двоє отримали поранення. Крім того, ще один український військовий загинув під час обстрілу Новгородського на Донецькому напрямку», - зазначив Лисенко.

В результаті бойових дій в Мар'їнці загинув один український військовий, а в Новотошківському Луганської області група бійців сил АТО підірвалася на вибуховому пристрої, в результаті чого загинули три людини, ще троє отримали поранення середнього ступеня тяжкості.

Як повідомляв раніше прес-центр штабу АТО, упродовж вчорашньої доби незаконні збройні формування 21 раз порушили перемир’я. Четверо наших військових загинуло, троє отримали поранення. Сили АТО 13 разів відкривали вогонь у відповідь

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: