Вбитого у Сирії російського полковника нагородять

Вбитого у Сирії російського полковника нагородять

Росыйський офіцер отримав поранення в ході артилерійського обстрілу опозиції одного з житлових кварталів західній частині Алеппо

Загиблий в Сирії російський полковник Руслан Галицький буде представлений до державної нагороди РФ посмертно, пише ТАСС.

«Там дійсно представлення (до держнагороди), якщо я не помиляюся, то чи вже було, то чи буде направлено, - повідомив прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков. - Подання направляється президенту, і президент підписує відповідний указ».

Галицький помер в госпіталі в результаті поранення, отриманого під час обстрілу опозиції одного з житлових кварталів західній частині Алеппо. «Російські військові медики протягом декількох діб боролися за його життя. Офіцер отримав поранення в ході артилерійського обстрілу опозиції одного з житлових кварталів західній частині Алеппо», - йдеться в повідомленні Міноборони РФ. Як уточнили в Міноборони, Галицький виконував завдання в Сирії в складі групи російських військових радників. «Командуванням полковник Руслан Галицький представлений до високої державної нагороди посмертно», - додали у відомстві.

Раніше на цьому тижні в Сирії загинули дві російські медсестри.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: