Вбивство «Мотороли» пересварило керівників «силових відомств ДНР»

Вбивство «Мотороли» пересварило керівників «силових відомств ДНР»

Керівництво «МВС ДНР» звинуватило «МГБ» в бездіяльності

Ліквідація 16 жовтня в Донецьку одного з ватажків бандформувань «ДНР» громадянина Росії Арсена Павлова (позивний «Моторола») стала причиною конфлікту між керівництвом так званих «МГБ» і «МВС ДНР». Про це повідомляє група «Інформаційний спротив».

«На екстреній нараді «керівників силових відомств ДНР» представники керівництва «МГБ» нагадали про свої недавні попередження про наявність в Донецьку «ряду професійно підготовлених українських ДРГ» (про таку інформацію «спецслужб ДНР» група ІС повідомляла раніше), що нібито не змусило «МВС ДНР» вжити вичерпних заходів для їх нейтралізації», - йдеться у повідомленні.

«У свою чергу, керівництво «МВС ДНР» звинуватило «МГБ» в бездіяльності, вказавши, що пошук і знешкодження ДРГ не входить в компетенцію «правоохоронців», і запропонувало терміново змінити керівництво «контррозвідки» і «антитерористичних підрозділів» в складі «МГБ», - інформує «ІС».

За даними групи, одночасно в середовищі пересічних співробітників «МГБ» до версії про причетність до знищення «Мотороли» української ДРГ ставляться скептично, вказуючи, що в разі подібної операції українські диверсанти обрали б більш простий спосіб ліквідації, що не вимагає проникнення в будівлю і мінування ліфта.

За даними «ІС», поширюються чутки про ліквідацію «Мотороли» силами якоїсь «спецгрупи ФСБ РФ».

В даний час в Донецьку проходить операція під керівництвом «МГБ».

Нагадаємо, ввечері 16 жовтня російські ЗМІ повідомили, що у ліфті житлового будинку у Донецьку загинув один з бойовиків «ДНР» Арсен «Моторола» Павлов: саморобний вибуховий пристрів спрацював, коли той повертався домому. «Моторола» отримав травми, несумісні з життям. 

В СБУ та МВС підтвердили смерть бойовика «Мотороли».

За смерть терориста «Мотороли»  ватажок так званої «ДНР» Олександр Захарченко  планує ввести жорсткі міри покарання.

Екс-голова Служби зовнішньої розвідки України Микола Маломуж назвав дві можливі версії вбивства бойовика «Мотороли».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: