Вбивство Мотороли вигідне російському керівництву – СБУ

Вбивство Мотороли вигідне російському керівництву – СБУ

Арсеній Павлов «Моторола» міг багато чого розповісти про агресію РФ

В СБУ заявили, що бойовик на прізвисько Моторола занадто багато знав про російську агресію в Україні

Вбивство бойовика «ДНР» Арсена Павлова з позивним Моторола вигідне російському керівництву по причині того, що він знав багато інформації, яку у разі чого міг видати. Про це заявив керівник апарату голови СБУ Олександр Ткачук.

«Від нашої служби я хотів би сказати, що наші слідчі, звичайно, хотіли б мати Моторолу у своїх руках як свідка. Він проходить як обвинувачений у багатьох справах, де звинувачення і підозри в терористичній діяльності, у вбивстві наших громадян. Він також був живим свідком багатьох подій і міг вказати на конкретні прізвища співробітників російських спецслужб, які давали вказівки вбивати наших. Тому позиція нашої служби така, що люди повинні відповідати, в першу чергу, перед законом і опинитися на лаві підсудних», - заявив Ткачук.

Він допустив, що на окупованих територіях може проводитися «зачистка» серед бойовиків.

«У цьому випадку Павлов дійсно багато знав і міг багато чого розповісти. Це вигідно в першу чергу російському керівництву, як політичному так і спецслужбам, щоб вони не опинилися на лаві підсудних у Європейському кримінальному суді», - пояснив керівник апарату.

Нагадаємо, ввечері 16 жовтня російські ЗМІ повідомили, що у ліфті житлового будинку у Донецьку загинув один з бойовиків «ДНР» Арсен Моторола Павлов: саморобний вибуховий пристрій спрацював, коли той повертався домому. Моторола отримавтравми, несумісні з життям. 

В СБУ та МВС підтвердили смерть бойовика Мотороли.

За смерть терориста Мотороли ватажок так званої ДНР Олександр Захарченко планує ввести жорсткі міри покарання.

Екс-голова Служби зовнішньої розвідки України Микола Маломуж назвав дві можливі версії вбивства бойовика Мотороли.

Волонтер Роман Донік повідомив, що Моторолу знищили абхазькі терористи після відмашки Кремля через довгий язик його дружини.

Читайте також матеріал «Главкома»: «Звідки взявся Моторола. 10 фактів з біографії терориста»

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: