Вбивство на Миколаївщині: прокуратура області перевірить діяльність кривоозерських колег

Вбивство на Миколаївщині: прокуратура області перевірить діяльність кривоозерських колег

Органи суднового розслідування як прокуратура, так і поліція, максимально зацікавлені в тому, щоб забезпечити безпеку підозрюваних з метою завершити службове розслідування в найкоротший термін

В рамках слідства щодо вбивства мешканця Кривого Озера поліцейськими розглядається питання про проведення перевірки дій або бездіяльності працівників прокуратури Кривого Озера. Про це під час сьогоднішнього брифінгу повідомив заступник прокурора Миколаївської області Степан Божило, пише видання «Новости-N».

Крім того, прокурор запевнив у забезпеченні підозрюваних безпекою. «Рішення щодо місця перебування підозрюваного приймає слідчий суддя. Можу сказати, що органи суднового розслідування як прокуратура, так і поліція, максимально зацікавлені в тому, щоб забезпечити його безпеку з метою завершити службове розслідування в найкоротший термін і залучити до передбаченої законом відповідальності», - зазначив заступник прокурора.

Нагадаємо, в ніч з вівторка на середу, 24 серпня в райцентрі Криве Озеро Миколаївської області стався конфлікт між водієм таксі і 32-річним Олександром Цукерманом. На місце прибули поліцейські і затримали Цукермана. Очевидці заявили, що при затриманні правоохоронці почали бити чоловіка, який був у наручниках, а генеральний прокурор Юрій Луценко повідомив, що у затриманого також стріляли. Внаслідок цього 32-річний чоловік помер. Медики встановили, що він загинув від вогнепального поранення. Зараз затримані шестеро поліцейських.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: