Вбивство у Кривому Озері: другий підозрюваний підтвердив, що в загиблого стріляв водій-поліцейський

Вбивство у Кривому Озері: другий підозрюваний підтвердив, що в загиблого стріляв водій-поліцейський

Хоменко також підтвердив, що в Олександра Цукерман стріляв водій-поліцейський сержант поліції Денис Ляхвацкій.

Центральний районний суд Миколаєва обирає запобіжний захід другому підозрюваному у вбивстві жителя Кривого Озера старшому лейтенанту поліції Миколі Хоменко, пише видання «Новости-N».

У суді Хоменко також підтвердив, що в Олександра Цукерман стріляв водій-поліцейський сержант поліції Денис Ляхвацький.

Раніше про це в суді говорив сержант поліції Олександр Причипойда, запобіжний захід з яким обирали першого. У суді також стало відомо, що Хоменко є учасником бойових дій в зоні АТО.

Хоменко також розповів про те, що Цукерман поліцейські, які приїхали на виклик, що не були. А загиблого він охарактеризував як дебошира, який часто притягувався за насильство в сім'ї.

Раніше був заарештований на 25 діб сержант поліції Олександр Причипойда.

Нагадаємо, що в ніч з вівторка на середу, 24 серпня в райцентрі Криве Озеро Миколаївської області стався конфлікт між водієм таксі і 32-річним Олександром Цукерманом. На місце прибули поліцейські і затримали Цукермана. Очевидці заявили, що при затриманні правоохоронці почали бити чоловіка, який був у наручниках, а генеральний прокурор Юрій Луценко повідомив, що у затриманого також стріляли. Внаслідок цього 32-річний чоловік помер. Медики встановили, що він загинув від вогнепального поранення. Зараз затримані шестеро поліцейських.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: