Вбивство у Одеському СІЗО: начальника слідчого ізолятора відсторонили від посади

Вбивство у Одеському СІЗО: начальника слідчого ізолятора відсторонили від посади

На час розслідування вбивства співробітниці СІЗО начальника закладу відсторонили від роботи

До завершення розслідування обставин жорстокого вбивства співробітниці кримінально-виконавчої служби начальника Одеського СІЗО В'ячеслава Коваля відсторонили від виконання своїх обов'язків. Про це повідомили в пенітенціарній службі, пише «Думская».

Нагадаємо, підозрюваний в жорстокому вбивстві співробітниці СІЗО останнім часом практично не з'являвся у своїй камері, а жив у подвір'ї, де розміщувався свинарник. При цьому санкція суду на те, щоб ув’язнений більше двох годин був поза камерою, відсутня. Крім того ніхто із співробітників закладу за арештантом особливо не стежив.

За фактом загибелі співробітниці СІЗО 17 серпня ГУ Нацполіціі Одеської області відкрило кримінальне провадження по п. 13 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство, вчинене особою, яка раніше вчинила умисне вбивство) КК України. На співробітників СІЗО відкрито досудове розслідування за статтею «службова недбалість».

В одеському слідчому ізоляторі 17 серпня виявили розчленоване тіло дівчини - молодшого інспектора II категорії відділу режиму і охорони Олени П. Трагедія сталася в п'ятому корпусі СІЗО.

Вбивця згвалтував і задушив дівчину, після чого порізав її на шматки і кинув їх в сміттєві баки.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: