Ведучий «Євробачення-2017» розповів про «легендарне селфі» з Порошенком

Ведучий «Євробачення-2017» розповів про «легендарне селфі» з Порошенком
Зустріч Петра Порошенка з організаторами та ведучими «Євробачення»

Президент пообіцяв відправити світлину Олександру Скічко

Ведучий «Євробачення-2017» Олександр Скічко розповів, як по завершенню пісенного змагання він разом з колегами та продюсерами конкурсу завітав в гості до президента Петра Порошенка.

Про це Скічко розповів у «Світському житті» на «1+1».

За словами Скічка, після розмови і обговорення конкурсу, делегація захотіла зробити селфі з очільником країни. Порошенко залюбки погодився. Проте, стверджує Скічко, окрім тих селфі, якими ведучі ділилися у Мережі, є ще одне – «легендарне селфіі».

«Оці селфі, які ми виставили, це не всі селфі. Є ще одне легендарне селфі, яке робив безпосередньо президент. Ми стали сфотографуватися, я кажу: «Петро Олексійовичу, а можна селфі з президентом?і». Він каже: «Та нема питань. Хлопці давайтеі». Я кажу: «А що ж давайте? У нас нема телефонів. Все забралиі». Він каже: «Принесіть їм телефониі». Вони кажуть: «Та це далекоі». Я кажу: «Петро Олексійовичу, може, на ваш тоді?і». Він каже: «Давай. Нема питаньі». Я його запитую: «А як же нам фото отримати?і». Він каже: «Та я вам перешлю, хлопціі». І от чекаю. Може, колись дійсно прийде повідомлення від президентаі», - згадав історію Скічко. 

Раніше повідомлялося, що президент України Петро Порошенко зустрівся з організаторами та ведучими загальноєвропейського музичного конкурсу «Євробачення-2017» та привітав їх з успішним проведенням конкурсу. 

Нагадаємо, Сальвадор Собрал із Португалії з піснею Amar Pelos Dois сенсаційно здобув перемогу на «Євробаченні-2017», набравши найбільшу кількість балів – 758. Друге місце посів Крістіан Костов з Болгарії – 615 балів, а третє – представники Молдови SunStroke Project із 374 балами.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: