Велика російська взуттєва мережа йде з України

Велика російська взуттєва мережа йде з України
Магазин Kari в київському торговому центрі

В Україні Kari управляє мережею з 26 магазинів

Велика російська взуттєва мережа Kari має намір закрити магазини в Україні, повідомили LIGA.net три джерела: директор торгового центру, консультант з нерухомості та керівник великої торговельної мережі.

«По одному з наших торгових центрів прийшов лист про розірвання договору оренди з жовтня», - підтвердив комерційний директор девелоперської компанії «Будхаус Груп» Максим Гаврюшин.

У компанії «Карі Україна» не відповіли на запит LIGA.net. Один із співробітників компанії підтвердив плани закриття і додав, що мережу можуть продати. Ще одне підтвердження - розсилка смс, в яких йдеться про масштабні розпродажі у зв'язку з закриттям.

Kari - велика російська взуттєва мережа, заснована в 2012 році бізнесменом Ігорем Яковлєвим. Яковлєв також заснував мережу магазинів з продажу побутової техніки та електроніки «Ельдорадо». Але згодом продав російську частину бізнесу чеському фонду PPF Group, а українську - бізнесменові Віктору Поліщуку.

У розвиток взуттєвої мережі бізнесмен вклав близько $150 млн. У 2015 році Kari отримала 23,58 млрд руб ($392 млн) виручки, що на 37,14% більше 2014 року. Збиток компанії за 2015 рік - близько 2,98 млрд руб ($115 млн). Фінансових результатів українського підрозділу компанія не розголошує.

В Україні Kari управляє мережею з 26 магазинів в Києві, Харкові, Одесі, Львові та інших великих містах, повідомляється на її сайті. Власник «Карі Україна», за даними Єдиного реєстру юридичних та фізичних осіб, - кіпрський офшор Раундвіль Менеджмент Лімітед, кінцевий бенефіціар - Ігор Яковлєв.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: