Верховний суд Росії відмовився переглянути вирок Сенцову

Верховний суд Росії відмовився переглянути вирок Сенцову

Суддя виніс рішення про відмову в передачі справи і касаційних скарг для розгляду в судовому засіданні суду касаційної інстанції

Верховний суд РФ відмовився переглянути вирок у відношенні громадянина Олега Сенцова, засудженого в Росії до 20 років колонії за звинуваченням в «організації терактів» в Криму. Про це повідомили в середу в прес-службі суду.
Із касаційними скаргами з проханням про скасування вироку в суд звернулися Сенцов, другий фігурант справи Олександр Кольченко, який отримав 10 років позбавлення волі, а також уповноважений з прав людини в Росії.
«Суддя виніс рішення про відмову в передачі справи і касаційних скарг для розгляду в судовому засіданні суду касаційної інстанції», - сказала представник суду.
Мін'юст України раніше попросив російську владу про передачу засуджених громадян України Олега Сенцова, Геннадія Афанасьєва, Олександра Кольченка та Юрія Солошенка на батьківщину для відбування покарання. За даними захисту Сенцова і Кольченка, вони заповнили необхідні документи ще в квітні, але рішення про їх передачу поки не прийнято.
Джерело: РІА Новини

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: