Вибори в США: Клінтон заявила про готовність протистояти Путіну

Вибори в США: Клінтон заявила про готовність протистояти Путіну

Гілларі Клінтон заявила, що якщо стане президентом, то прийме такий виклик як Росія і Путін.

Гілларі Клітон в ході дебатів з Дональдом Трампом заявила, що вона вже протистояла «Росії і Путіну», коли була госсекреатрём, і готова робити це знову на посту президента США.

Крім того, кандидат від Демократичної партії звинуватила Росію і в кібератаках на США, щоб вплинути на хід президентських перегонів, і в ескалації конфлікту в Сирії.

У відповідь на це Трамп зазначив, що Клінтон і її прихильники завжди звинувачують Росію, щоб зіпсувати його, Трампа, репутацію. 

На думку Клінтон інтерес Росії в Сирії полягає в тому, щоб утримати президента країни Башара Асада при владі, а не протистояти терористичному угрупованню «Ісламська держава».

Вона підкреслила, що ситуація в Сирії «катастрофічна».

«Кожен день ми спостерігаємо результати співпраці режиму Асада з іранцями «на землі» і росіянами «в повітрі», які бомблять територію, зокрема Алеппо <...> і тривалі зусилля Росії по знищенню Алеппо, щоб усунути останніх сирійських повстанців, що б'ються проти режиму Башара Асада», - заявила Клінтон.

При цьому демократ додала: «Я протистояла Росії, Путіну. І я буду робити це в якості президента».

У свою чергу Дональд Трамп зазначив, що він не любить президента Сирії, проте зазначив факт того, що Росія, Іран і сирійські війська знищують «Ісламську державу».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: