Вибори в США: опубліковано відео, де Трамп хизується домаганнями до жінок

Вибори в США: опубліковано відео, де Трамп хизується домаганнями до жінок
Трамп: Ти можеш робити з жінками все, що хочеш, якщо ти зірка

Бізнесмен і політик хвалився своєю спробою спокусити заміжню жінку

Напередодні виборів у США в мережі опублікували скандальне відео, на якому кандидат у президенти від Республіканської партії Дональд Трамп розповідає про свій досвід домагання до жінок. Відеозапис опублікувала газета Washington Post, передає BBC.

«Ти можеш робити з жінками все, що хочеш, якщо ти зірка», - каже телеведучому Біллі Бушу Трамп у розпал бесіди. Далі бізнесмен і політик хвалився своєю спробою спокусити заміжню жінку і дотиком до інтимних місць низки інших жінок. Крім того, Трамп зауважив у розмові з ведучим, що його автоматично тягнуть до себе красиві жінки, і він часто намагається їх поцілувати.

Згодом Трамп прокоментував цей відеоролик, зауваживши, що це був «жарт із роздягальні» і «приватна розмова». На думку кандидата-республіканця, це відео 2005 року не представляє з себе нічого особливого, оскільки екс-президент Білл Клінтон, за його словами, говорив і «куди гірші речі». «Білл Клінтон говорив мені куди гірше на полі для гольфу. Перепрошую, якщо я образив когось», - вибачився Трамп.

Нагадаємо, кандидат у президенти США від Демократичної партії Гілларі Клінтон випереджає свого суперника – республіканця Дональда Трампа - на 5 відсоткових пунктів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: