Вибух у військовій частині Кропивницького: загинув колишній боєць АТО

Вибух у військовій частині Кропивницького: загинув колишній боєць АТО
Вибух у Кропивницькому

Загиблий військовий раніше служив у 57-й окремій мотопіхотній бригаді та брав участь в АТО

У військовій прокуратурі попередньо кваліфікували вибух у військовій частині Кропивницького, внаслідок якого загинув один військовий, троє отримали поранення. Про це повідомили у прес-службі військової прокуратури Південного регіону України.

«Попередня кваліфікація уже є, але вона попередня, треба наголосити — це ч.2 ст. 414 (порушення правил поводження зі зброєю, а також із речовинами і предметами, що становлять підвищену небезпеку для оточення — ред.) ККУ. Поки що це вся інформація», — повідомили у прес-службі.

За словами в.о. заступника командира військової частини по роботі з особовим складом Сергія Францешкевича, загиблий раніше служив у 57-й окремій мотопіхотній бригаді. Брав участь в АТО. У військовій частині припускають, що у чоловіка могли залишитись боєприпаси, які він хотів пізніше знешкодити. Також повідомляється, що всі хлопці молодші 30-ти років.

Нагадаємо, в Кропивницькому на території військової частини В2336 на вулиці Орджонікідзе, 31 в понеділок стався вибух, від якого загинула людина, ще троє отримали поранення.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: