Вибухи на військовому складі в Донецькій області припинилися

Вибухи на військовому складі в Донецькій області припинилися
Вогонь з полів перекинувся на військову частину

З найближчих будинків населеного пункту евакуйовано 30 осіб

Вибухи на військових складах в районі села Малоянисоль Нікольського району Донецької області припинилися. Про це повідомляє прес-служба Головного управління Нацполіції в Донецькій області.

«Станом на 18:20 вибухи припинилися. Евакуйовано 30 осіб з найближчих будинків», - інформують правоохоронці.

Наразі у місцевій школі поліцейськими розгорнуто оперативний штаб. У зв’язку з тим, що склади боєприпасів знаходяться неподалік житлового сектору, спільними силами було організовано евакуацію мешканців навколишніх будинків. 

Нагадаємо, сьогодні близько 15:00 поблизу населеного пункту Малоянисоль під час пожежі на полях сільськогосподарських виробників відбулося перекидання полум’я на територію військового складу однієї з військових частин, що дислокується у зазначеному районі. Внаслідок цього на об’єкті виникла пожежа.

З метою з’ясування обставин, що призвели до надзвичайної ситуації, на місце події відбуває оперативна група офіцерів Міністерства оборони та Генерального штабу ЗС України на чолі із заступником міністра оборони України.

Як повідомляє прес-служба поліції Донецької області, на місце виїхали співробітники Нікольського відділу поліції та відповідальні від керівництва поліції Донеччини спільно з військовою прокуратурою області і проводять перевірку за фактом детонації боєприпасів. Правоохоронці взяли територію в оточення, аби люди не потрапили у вогняну пастку.

Даних про постраждалих на цей час немає.

Інформація про подію зареєстровано в журналі Єдиного обліку заяв та повідомлень громадян про правопорушення та інші події. Проводиться перевірка.

Інформація про обставини події уточнюється.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: