Вибухи під Вінницею: населення евакуюють з 10-кілометрової зони

Вибухи під Вінницею: населення евакуюють з 10-кілометрової зони

Закрито рух для всіх видів транспорту на автодорозі державного значення М-21 Житомир – Могилів – Подільський

У 10-кілометровій зоні від вибуху боєприпасів під Вінницею здійснено оповіщення жителів міста і населених пунктів і проходить евакуація населення.

Про це повідомляється на сторінці МВС в Facebook.

Згідно з повідомленням, евакуація проходить в населених пунктах Павлівка, Капустянка, Дорожнє, Сальник, Стрижівв, де проживають близько 25 тис. чоловік.

Зазначається, що закрито рух для всіх видів транспорту на автодорозі державного значення М-21 Житомир – Могилів – Подільський.

Крім того, закрито рух залізничного транспорту на перегоні Сосенка – Калинівка регіональної філії «Південно-Західна залізниця».

Закрито рух повітряного транспорту в радіусі 50 км від центру смт Калинівка.

На місці події для гасіння пожежі всього залучено від військової частини два пожежних танки. До місця події направлено підрозділи ДСНС, сформований зведений загін у кількості 155 працівників ДСНС та 39 одиниць техніки.

До місця події виїхала мобільна оперативна група під керівництвом директора департаменту цивільного захисту Маюрова М.О.

Раніше повідомлялося, що  селищі поблизу Вінниці сталися вибухи на складах з боєприпасами та зброєю.

Начальник Генерального штабу Віктор Муженко виїхав у Вінницьку область, де горять склади зі зброєю.

Поліцейські і нацгвардійці перекрили в'їзди до Калинівки, а також здійснюють евакуацію жителів міста та прилеглих сіл. Крім того, правоохоронці забезпечують збереження залишеного людьми майна від мародерів.

Відділ з питань надзвичайних ситуацій, мобілізаційної і оборонної роботи та режиму секретності Вінницької міської ради опублікував заяву, в якій стверджує, що територія міста Вінниця в зону ураження наявних на складах в Калинівці боєприпасів не підпадає.

Для всіх мешканців Калинівки, Сальника та Павлівка, для яких несуть загрозу вибухи на складах боєприпасів, організовано евакуацію мешканців.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: