Вибухи під Вінницею: рух транспорту через Калинівку залишається закритим (карта об’їзду)

Вибухи під Вінницею: рух транспорту через Калинівку залишається закритим (карта об’їзду)
Дороги через Калинівку закриті

Дорожня служба організувала маршрути об'їзду Калинівки

Внаслідок пожежі з подальшою детонацією боєприпасів на військовому складі у м. Калинівка Вінницької області залишається закритим рух для всіх видів транспорту на а/д державного значення М-21 «Виступовичі – Житомир – Могилів-Подільський», км 284+198 – км 298+966 (від м. Калинівка – до м. Вінниця) та обхід м. Калинівка. Про це повідомляє Державне агентство автомобільних доріг України.

Рух автотранспорту за напрямком Вінниця – Київ здійснюється за такими маршрутами:

- зі сторони м. Київ: Київ – Бердичів – а/д Р-31 «Бердичів – Хмільник – Літин – (М-12) – роз’їзд в напрямку Хмельницького та Вінниці;

- зі сторони м. Вінниця: а/д М-12 «Стрий – Тернопіль – Кропивницький – Знам’янка» – Р-17 «Біла Церква – Тетіїв – Липовець – Гуменне» – (М-12) – О-021705 «межа Житомирської області – Погребище – Іллінці» – Т-02-03 «Турбів – Погребище – Сквира – Біла Церква – Київ»;

- зі сторони м. Вінниця: а/д М-12 Стрий – Тернопіль – Кропивницький – Знам’янка – Р-31 «Бердичів – Хмільник – Літи – (М-12) – Бердичів – Київ».

11_18

Раніше повідомлялося, що рух транзитного транспорту на ділянці траси від с. Стрижавка до м. Калинівка буде відкрито з 08:00 28 вересня.

Нагадаємо, що в ніч на 27 вересня в селищі поблизу Вінниці сталися вибухи на складах з боєприпасами та зброєю.

Військова прокуратура внесла до ЄРДР відомості за фактом вчинення диверсії у місті Калинівка Вінницької області, де напередодні сталася пожежа на військових складах, загалом відпрацьовуються чотири основні слідчі версії вчинення кримінального правопорушення.

Військові експерти вказують на ознаки теракту у вибухах під Вінницею.

Збройні сили України посилили охорону військових об'єктів по всій країні.Раніше повідомлялося, що мешканці Калинівки частково повертаються до своїх домівок з пунктів, до яких їх евакуювали.

Як повідомили в МВС, на Вінниччині близько тисячі силовиків охороняють покинуті домівки від мародерів.

Після 17 години ситуація з вибухами на складах боєприпасів у Калинівці Вінницької області стабілізувалася. У Генштабі повідомили, що інтенсивність вибухів скоротилася до 3-4 на хвилину.

Увечері 27 вересня мешканці Калинівки частково почали повертатися до своїх домівок з пунктів, до яких їх евакуювали.

Про перебіг подій на місці вибуху боєприпасів читайте тут.

Читайте також статтю «Главкома»: Провісники Апокаліпсиса. Що передувало вибухам у Калинівці і чому про це мовчить влада?

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: