Вибухи та стрілянина у петербурзькій багатоповерхівці: ФСБ влаштувало каральну операцію проти кавказців

Вибухи та стрілянина у петербурзькій багатоповерхівці: ФСБ влаштувало каральну операцію проти кавказців
Фото RТ

В ФСБ стверджують, що начебто у житловому будинку проводиться спецоперація із затримання осіб, які перебувають у федеральному розшуку за звинуваченням в участі в незаконних збройних формуваннях на території Північно-Кавказького регіону

Сьогодні у Санкт-Петербурзі у жилому будинку пролунало два потужні вибухи та стрілянина. В ФСБ стверджують, що начебто у будинку проводилась спецоперація із затримання осіб, які перебувають у федеральному розшуку за звинуваченням в участі в незаконних збройних формуваннях на території Північно-Кавказького регіону.

В ході спецоперації були затримані троє бойовиків, повідомляє РІА «Новини» з посиланням на джерело у правоохоронних органах. «Під час операції співробітники, імовірно, затримали трьох бойовиків. Однак цифра поки неточна. Може бути, їх і більше. Також поки невідомо стан затриманих», - сказало джерело.

Очевидці підтверджують - вибухи справді лунали. «Чув дуже сильний вибух», - пише Ілля Соколов в групі «ДТП і ПП Санкт-Петербург» в соціальній мережі Вконтакте. Очевидці повідомляють і про постріли. «Ось і постріли чутні. Близько 10 пострілів», - додає Віктор Бурнашов.

За попередніми даними, під час спецоперації могла постраждати одна людина. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: