Віце-президент Єврокомісії в п’ятницю планує відвідати Маріуполь

Віце-президент Єврокомісії в п’ятницю планує відвідати Маріуполь
Віце-президент Єврокомісії з питань євро та соціального діалогу Валдіс Домбровскіс

Під час візиту Домбровскіс зокрема ознайомиться із станом гуманітарної допомоги від ЄС

Віце-президент Європейської Комісії з питань євро та соціального діалогу Валдіс Домбровскіс після завершення саміту ЄС-Україна планує відвідати Маріуполь 14 липня. Про це повідомляє прес-служба Представництва ЄС в Україні.

Відзначено, що під час візиту Домбровскіс ознайомиться із станом гуманітарної допомоги від ЄС, а також обговорить подальші реформи і потреби з представниками влади і місцевої громади.

У Маріуполі Домбровскіс відвідає Центр соціальних служб для внутрішньо переміщених осіб, у відновленні якого допомагав ЄС.

Також у Маріуполі запланована прес-конференція Домбровскіса за участю міністра з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб України Вадима Черниша та голови Донецької обласної державної адміністрації Павла Жебрівського. Крім цього, віце-президент Єврокомісії також відвідає пункт пропуску на тимчасово непідконтрольній українській владі території.

Також він має намір відвідати селище Талаківка.

Як відомо, сьогодні, 12 липня, в Києві відкривається XIX саміт Україна - Європейський союз.

Саміт триватиме 12-13 липня і розпочнеться ввечері у середу робочою вечерею лідерів ЄС із президентом України Петром Порошенком.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: