Віце-спікер розповіла, хто приклав руку до законопроекту про вибори на Донбасі

Віце-спікер розповіла, хто приклав руку до законопроекту про вибори на Донбасі
Оксана Сироїд

За словами Сироїд, була редакція законопроекту, запропонована росіянами в Мінську

Віце-спікер Верховної Ради Оксана Сироїд стверджує, що законопроект про вибори на Донбасі вже напрацьований, і вона знає, які депутати причетні до його підготовки. Про це Сироїд заявила в інтерв'ю «Главкому».

«Я точно знаю, що він є. Не знаю, чи є він в адміністрації, чи, може, був і «пішов». Але я знаю, що є депутати, причетні до підготовки цього законопроекту», - сказала вона.

За її даними, голова Комітету з питань правової політики і правосуддя Руслан Князевич «вже і не заперечує, що долучений до процесу».

При цьому Сироїд не знає, в якому вигляді цей документ є і чи він готовий. «Я тільки знаю, що ведеться робота. Знаю, що була редакція, запропонована росіянами в Мінську. Та не знаю, чи була якась інша редакція. Але це абсурд. Ми зараз обговорюємо фактично процес законотворення, який мало того, що є закритим, так, виявляється, ще й робиться під тиском сторони, яка є агресором, окупувала частину території України. А наші міжнародні партнери з цим ще й погоджуються. Тотальний абсурд», - зазначила віце-спікер.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: