Відділок поліції у Кривому Озері охоронятимуть поліцейські з Миколаєва, Херсона та Одеси

Відділок поліції у Кривому Озері охоронятимуть поліцейські з Миколаєва, Херсона та Одеси
Фото Novosti-N

Прикомандировані сили Миколаєва, Херсона й Одеси контролюватимуть громадський порядок і будівлю поліції

До смт Криве Озеро Миколаївської області після спроб розгромити відділення поліції відправили сили з Миколаєва, Херсона та Одеси. Про це у себе на сторінці у Facebook написала голова Національної поліції України Хатія Деканоїдзе, яка прибула на місце пригоди.

«Вчора були спроби розгромити відділення поліції, це неприпустимо. Прикомандировані сили Миколаєва, Херсона, Одеси контролюватимуть громадський порядок і будівлю поліції. У нас є закон, і всіх буде покарано згідно із законом», – написала вона.

За її словами, зараз тривають слідчі дії.

Нагадаємо, що в ніч з вівторка на середу, 24 серпня, в райцентрі Криве Озеро Миколаївської області стався конфлікт між водієм таксі і 32-річним Олександром Цукерманом. На місце прибули поліцейські і затримали Цукермана. Очевидці заявили, що під час затримання правоохоронці почали бити чоловіка, який був у наручниках, а генеральний прокурор Юрій Луценко повідомив, що у затриманого також стріляли. В результаті 32-річний чоловік помер. Медики встановили, що він загинув від вогнепального поранення. Зараз затримано шістьох поліцейських. Найближчим часом суд обере їм запобіжний захід.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: