Відносини Росії і США впали нижче плінтуса через події в Україні, - прем'єр-міністр РФ Дмитро Медведєв

Відносини Росії і США впали нижче плінтуса через події в Україні, - прем'єр-міністр РФ Дмитро Медведєв
Фото: Сібдепо

Глава російського уряду охарактеризував Клінтон і Трампа

Прем'єр-міністр Росії Дмитро Медведєв вважає, що відносини РФ і США «впали нижче плінтуса» через події в Україні. Про це він заявив в інтерв'ю Другому каналу Ізраїлю, передає ТАСС.

Крім того, за словами Медведєва, відносини між РФ і США також погіршилися і через дії адміністрації президента США Барака Обами. «На жаль, через те, що сталося в Україні, завдяки старанням адміністрації президента (Барака) Обами, ці відносини (РФ і США) впали, що називається, нижче плінтуса, вони стали зовсім низькими», - констатував він. За оцінкою Медведєва, «ці відносини зараз перебувають на дуже низькому рівні, на вкрай низькій точці».

«Відверто сказати, коли ми починали контакти з діючою адміністрацією, з обраним президентом Обамою, я не міг собі уявити, що вони дійдуть до такої безпрецедентно низької точки», - зізнався глава уряду РФ. Російський прем’єр також заявив, що для Кремля неважливо, хто стане наступним президентом США. При цьому Медведєв додав, що знайомий з Гілларі Клінтон і не знайомий з Дональдом Трапом. Він назвав Клінтон «підготовленим спеціалістом», а Трампа - «яскравою людиною».

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: