Відома українська гімнастка зізналася в тому, що її згвалтували

Відома українська гімнастка зізналася в тому, що її згвалтували
Тетяна Гуцу

Спортсменка звинуватила у насильстві відомого білоруського гімнаста

Легендарна українська гімнастка, дворазова олімпійська чемпіонка 1992 року в абсолютній і командній першості, багаторазова чемпіонка СРСР, Європи та світу, володарка Кубка СРСР, Кубка СНД, заслужений майстер спорту СРСР Тетяна Гуцу приголомшила любителів спорту своїм визнанням.

Як розповіла Тетяна на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook, в 1991 році в Штутгарті її згвалтував білоруський гімнаст Віталій Щербо.

«Той, хто згвалтував мене в німецькому Штутгарті в 1991 році, - Віталій Щербо. Монстр, через якого я перебувала у власній клітці довгі роки. Я знаю, що ти спробуєш захистити себе. Але мої докази набагато сильніші ніж твої слова. Зараз я сильна як ніколи. Ти більше не зможеш мене зламати. Це моя історія Попелюшки. Я пережила це, і я буду підтримувати кожного, хто боїться висловитися, я спробую бути впевненою в своїх силах і допомагати іншим», - зізналася одеситка.

Крім того, Тетяна Гуцу «подякувала» інших спортсменів з радянської команди, які не стали їй допомагати в той день.

«Тетяна Торопова, яку я вважала подругою, спасибі тобі, що ти не набралася хоробрості, коли я потребувала її найбільше. Ти була там, все чула, але не стала мене захищати. Рустам Шаріпов, спасибі, що так здорово захищав свого друга і не став допомагати мені, маленькій 15-річній дівчинці», - написала колишня гімнастка.

Нагадаємо, що на Олімпійських іграх 1992 року в Барселоні Гуцу завоювала дві золоті, одну срібну і одну бронзову медаль, а Щербо, якому зараз 45 років, виграв шість золотих медалей в 1992 році і чотири бронзові медалі в 1996 році в Атланті.

Тетяна Гуцу народилася 5 вересня 1976 року в Одесі, а після тріумфу в 1992 році перебралася в США, де живе і працює тренером і в даний час. До речі, як і Щербо, якого вона звинувачує у зґвалтуванні.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: