Викрадачами немовляти у Києві виявилась сімейна пара, що втратила дитину

Викрадачами немовляти у Києві виявилась сімейна пара, що втратила дитину

Кілька тижнів тому пара втратила свою новонароджену дитину

Затриманими викрадачами дитини у Києві виявилась сімейна пара. Про це повідомив радник міністра внутрішніх справ, народний депутат Антон Геращенко.

За його словами, молоді люди недавно втратили новонароджену дитину і вирішили піти на злочин.

«Викрадачами виявилася сімейна пара з Вишгорода. Кілька тижнів тому вони втратили свою новонароджену дитину і прийняли фатальне для себе і для іншої сім'ї рішення - купити або викрасти чужу. Тепер їм загрожує до 10 років позбавлення волі за статтею 146 Кримінального кодексу за викрадення дитини. Замість того щоб зачати нове життя або усиновити дитину законним чином, вони тепер проведуть довгі роки в місцях позбавлення волі», - написав він у Facebook

Парламентар уточнив, що викрадачці всього лише 20 років. Поліцейські, які брали участь в операції, мають бути представлені до нагород, зазначив радник міністра.

Нагадаємо, в п'ятницю о 17:20 в дитячому садочку на пр. Оболонському у Києві викрали двомісячну дівчинку, поки тато забирав старшу доньку.

Одразу після викрадення у поліції підозрювали у вчиненні злочину 30-річного чоловіка. Правоохоронці навіть оприлюднили його прикмети, але пізніше стало відомо, що підозрюваною є жінка. Були оприлюднені її прикмети.

У мережі також було опубліковано відео викрадення дитини, на якому досить добре було видно викрадачку.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: