Віра Савченко не впевнена, що відбудеться обмін

Віра Савченко не впевнена, що відбудеться обмін

Офіційного підтвердження поки що немає

Віра Савченко, сестра незаконно засудженої в Росії українки Надії Савченко, не має офіційної інформації про можливий обмін. Про це вона сказала телеканалу «112 Україна».
«Такі речі відбуваються, бажано, не дуже голосно, якщо хочуть, щоб вони відбулися. Але я, як і всі, моніторю і бачу заяви адвокатів ГРУшників, зокрема Оксани Соколовської, яка процитована на «Інтерфаксі.ру», - заявила Віра.
«Офіційне підтвердження може бути тільки тоді, коли буде виконано завдання. Якщо, наприклад, йдуть війська і заявляють, що вони ось зараз будуть виконувати завдання, то вони його не виконають. Я не знаю, будемо стежити за заявами», - зазначила вона.
Раніше в середу інформовані джерела повідомили «Інтерфаксу», що літак президента України Петра Порошенка найближчими годинами приземлиться в аеропорту Ростова-на-Дону, де його очікує засуджена в Росії Надія Савченко. Повідомлялось, що на борту літака знаходяться ГРУшники Євген Єрофєєв і Олександр Алєксандров.
Нагадаємо, що сьогодні президенту Порошенку було подано клопотання про помилування ГРУшників Євгена Єрофєєва і Олександра Алєксандрова. ЗМІ повідомили, що Порошенко підписав помилування.

Адвокатам Савченко не повідомлено про те, що в найближчі години може відбутися її обмін на російських ГРУшників.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: