Виробник сигарет Davidoff закриває в РФ свою фабрику

Виробник сигарет Davidoff закриває в РФ свою фабрику
Фабрика в Ярославлі

Одна з причин – постійне зниження обсягів російського ринку сигарет під впливом регуляторних заходів і зростання акцизних податків на продукцію фабрики

Компанія Imperial Tobacco до кінця року закриє одну з найстаріших тютюнових фабрик у Росії – своє підприємство в Ярославлі. Як повідомили у вівторок ТАСС у прес-службі компанії, одна з причин – постійне зниження обсягів російського ринку сигарет під впливом регуляторних заходів і зростання акцизних податків на продукцію фабрики.

«Тютюнова фабрика працює, але процес закриття починається зараз. 1 січня вона вже точно не буде працювати», – сказала представник прес-служби компанії Imperial Tobacco Марія Бельніцька.

Наразі на підприємстві працює близько 300 осіб, які потрапили під скорочення і будуть звільнені протягом місяця. Виробничі потужності, що залишаються, буде переведено на виробничий майданчик Imperial Tobacco у Волгограді.

Потужності фабрики останнім часом були задіяні лише на 40%.

ЗАТ «Імперіал Тобакко Ярославль», у минулому відома як «Балканська зірка» (заснована в 1850 році), була придбана компанією Altadis в 2004 році, а в 2008 році стала частиною компанії Imperial Tobacco. Щорічно на фабриці вироблялися в середньому до 20 млрд штук сигарет.

Бренди компанії Imperial Tobacco – Davidoff, Прима, West і Style.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: