Внаслідок стрілянини російських військових у Криму постраждав етнічний турок

Внаслідок стрілянини російських військових у Криму постраждав етнічний турок

Як повідомлялося, поблизу КПП Армянськ 6-8 серпня відбулося два інциденти, в результаті яких російські військові застосували зброю.

У лікарню до постраждалого внаслідок стрілянини на півночі Криму Хафіза Махамедова нікого не пускають, а його рідні бояться говорити публічно.

Про це розповів заступник голови Меджлісу кримськотатарського народу Наріман Джеляль в ефірі 5 каналу.

«Ця ситуація під контролем силовиків. Все, що нам вдається дізнатися, що це тільки від місцевих активістів. Вчора дуже багато українських ЗМІ написали про стрілянину, про звичайних громадян, назвали ім’я Хафіза Махамадова, але ми сьогодні намагалися зв’язатися з ним, з його рідними. Нам вдалося з’ясувати, що це реальна людина, він дійсно постраждав від стрілянини, перебуває в лікарні. До нього не пускають нікого. В якому він стані, ми не знаємо», – сказав Джеляль.

Він додав, що з деякими його родичами вдалося зв’язатися, однак вони бояться говорити публічно.

«Зараз наші активісти з’ясовують певні обставини. За загальною картиною, в селі Суворове під ПП «Армянськом» 6 серпня вночі проходило весілля. Цей чоловік не кримський татарин. Він турок-месхетинець. Проходило весілля, на яке прийшли російські військові. І стався конфлікт між російськими військовими та представниками інших національностей. Внаслідок перестрілки постраждали цивільні люди», – зазначив Джеляль.

Як повідомлялося, поблизу КПП Армянськ 6-8 серпня відбулося два інциденти, в результаті яких російські військові застосували зброю. В обох випадках вони перебували в стані алкогольного сп’яніння. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: