Вночі невідомі намагалися підірвати електропідстанцію на Донеччині

Вночі невідомі намагалися підірвати електропідстанцію на Донеччині
Електропідстанція, яку намагалися підірвати невідомі

Вибуховий пристрій був встановлений під парканом, станція не постраждала

Вночі невідомі намагалися підірвати підстанцію, яка забезпечує електроенергією залізничну станцію та село Сергіївку Покровського району Донецької області. Про це повідомляє прес-служба Головного управління Нацполіції в Донецькій області.

Попередньо відомо, що вибуховий пристрій був встановлений під парканом. Пошкодження має тільки паркан. Станція не постраждала. Наразі вона працює у штатному режимі. Рух залізничного транспорту триває.

На місці знаходиться керівник Покровського відділу поліції Юрій Гречишкін, який контролює роботу поліції.

Вирішується питання про відкриття кримінального провадження. Обставини події з’ясовуються.

Нагадаємо, 10 червня в результаті бойових дій у Ясинуватському районі поблизу с. Василівка на непідконтрольній території сталося пошкодження двох високовольтних ліній електропередач та трансформаторної підстанції, що призвело до припинення електропостачання насосної станції першого підйому Південно-Донбаського водогону, яка забезпечує водою чотири фільтрувальні станції, а саме: Карлівську (с. Карлівка), Великоанадольську (м. Волноваха), Старокримську №1 та №2 (м. Маріуполь). Без централізованого водопостачання залишилося 72 населених пункти (388 тис. осіб) у п'яти районах області (Покровський, Селидовський, Волноваський, Добропільський, Мар’їнський) та смт Олександрівка.

Станом на ранок 19 червня до централізованого водопостачання підключено всі населені пункти п'яти районів Донецької області.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: