Внутрішня політика Путіна шизофренічна – російський політолог

Внутрішня політика Путіна шизофренічна – російський політолог
Станіслав Бєлковський

Путін – консерватор, він вважає, що реформи завжди коштують дорожче, ніж їх відсутність, переконаний експерт

Російський політолог Станіслав Бєлковський назвав внутрішню політику РФ шизофренічною. Про це він сказав в інтерв’ю французькій газеті Liberation.

«Економічні реформи необхідні, але влада не бажає їх запускати. Путін – консерватор, він вважає, що реформи завжди коштують дорожче, ніж їх відсутність. Влада змушує повірити у відлигу, але водночас множить, урізноманітнює і посилює методи тиску на незадоволених і непокірних», – пояснив він.

Як повідомлялося, російський опозиційний політик Костянтин Боровий вважає, що бойовики шантажують Москву і Київ з єдиною метою – залишитися хоч в якомусь політичному просторі. На думку політика, з одного боку, бандити, які існували на дотації з російського бюджету, бачать, що залишилися лічені місяці. «Тому вони роблять спроби зв'язати зобов'язаннями Кремль, Путіна і таким чином забезпечити фінансування. З іншого боку, є ще й блокада Донбасу Україною, або правильніше сказати – відмова від фінансування бойовиків, що не залишає їм жодного шансу. Імовірно, за цим відбудеться масовий відхід населення з цих територій до Росії, України. Ці хлопці, які називають себе владою в «ДНР/ЛНР», залишаться на бобах», – додав він.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: