Вода і сигарети. Савченко розповіла про своє голодування

Вода і сигарети. Савченко розповіла про своє голодування
Фото rian.com.ua

Савченко: голодування не заважає мені застосовувати політичні можливості

Народний депутат Надія Савченко під час голодування не змогла відмовитись від сигарет, пише «Радіо Свобода».

«Курю, п’ю воду – голодовку розпочала. Друге – мені це голодування не заважає застосовувати свої політичні можливості. Третє – у нас немає в Україні сильної армії і чесних чиновників, тому сподіватися народу на що-небудь не доводиться. У нас народ – це армія, народ – це влада, що вже треба усвідомити, зрозуміти і брати вирішення всіх справ у свої руки», - зазначила вона.

Як раніше повідомлялось, Савченко відсьогодні розпочала голодування.

Нагадаємо, Савченко 2 серпня під час прес-конференції оголосила голодування на знак протесту проти бездіяльності в питанні звільнення полонених. «Одним із механізмів мого звільнення був протест голодом на бездіяльність української влади. Із сьогоднішнього дня я знову оголошую голодування на бездіяльність влади всього світу щодо звільнення українців із полону. Голодування буду тримати до дня позитивного результату», - заявила Савченко.

Тим часом на сайті Адміністрації президента зареєстровано петицію щодо позбавлення народного депутата Надії Савченко звання «Герой України». Суть звернення звучить так: «Зняття звання Героя України з Надії Савченко та призначення розслідування стосовно її здоров'я, взяття в полон та дій, що призвели до загибелі воїнів під час її затримання бойовиками». 

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: