Петиція про позбавлення Лободи звання «заслуженої» вже набрала тисячу підписів

Петиція про позбавлення Лободи звання «заслуженої» вже набрала тисячу підписів
Заслужена артистка України під час війни активно виступає в ефірі кремлівських каналів

Зрадницькі гастролі подруги Януковича принесли артистці $1,2 мільйона

Петиція щодо позбавлення скандальної співачки Світлани Лободи громадянства і звання заслуженої артистки України вже набрала 1070 підписів із 25 тис. необхідних.

Нагадаємо, днями на офіційному сайті президента України Петра Порошенка учасники АТО зареєстрували петицію про позбавлення громадянства та звання заслуженої артистки України Світлани Лободи. У петиції зазначається, що тільки під час новорічних свят артистка сім разів виступила у Російській Федерації, а в саму новорічну ніч дала кілька концертів для російських олігархів у Маямі.

«Замовники Лободи — власник Crocus Group Араз Агаларов, який відкрито просуває ідею довічного правління Путіна, і власник Бінбанку Михайло Шишханов, який доводиться племінником найбагатшого, за версією Forbes, росіянина і одного з головних спонсорів війни на Донбасі Михайла Гуцерієва. Різдво співачка відзначила виступом у Сочі, на концерті нев'їздного в Україну Григорія Лепса», – зазначається у петиції.

Згідно з інформацією українських ЗМІ, за минулий рік Лобода на гастролях у РФ заробила $1,2 мільйона. «З цих коштів заслужена артистка України не пожертвувала на відсіч російської агресії в зоні АТО ані копійки», – йдеться у петиції.

Нагорода співачки, яку їй присвоїв Віктор ЯнуковичНагорода співачки, яку їй присвоїв Віктор Янукович

У тексті звернення сказано, що своїми гастролями Лобода доводить, що стала на бік ворога і працює проти своєї держави. «За зраду і зневагу українського народу просимо вас покарати Світлану Лободу, позбавивши її почесних звань заслуженої артистки України і громадянки України», – резюмується у петиції.

Зазначимо, що звання заслуженої артистки України свого часу Лободі присвоїв Віктор Янукович. Артистка була подругою покійного сина Януковича Віктора.

Раніше Лобода була неодноразово помічена у компанії Віктора Януковича-молодшогоЛобода у компанії Віктора Януковича-молодшого

Нагадаємо, сольний концерт співачки в російській столиці заплановано на 31 березня 2017 року.

Як повідомлялось раніше, у листопаді 2016 року Лобода «засвітилася» на двох російських музичних преміях.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: